ραφιναρία ελαίων

ραφιναρισμένα τηγανέλαια, συλλογή τηγανελαίων

Η ραφιναρία της Grinco κατασκευάστηκε το 2009, προσαρμοζόμενη πλήρως στις νέες ανάγκες που δημιουργήθηκαν στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και είναι σχεδιασμένη ώστε να επεξεργάζεται χρησιμοποιημένα φυτικά έλαια και ζωικά λίπη.

Ο σχεδιασμός της μονάδας της επιτρέπει την επεξεργασία 50 τν/ημέρα και σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί παραγωγικά επί 24h για 320 ημέρες το χρόνο.

Η δυναμικότητα σε επίπεδο τελικών προϊόντων δύναται να φτάσει 16.000tn/έτος.

Διαθέτει κεντρικό σύστημα παρακολούθησης της γραμμής παραγωγής και μέσω του σύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού ελέγχονται όλες οι διαδικασίες.

Είναι μια προσέγγιση η οποία ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες για υψηλής ποιότητας προϊόντα ώστε αυτά να είναι εμπορικά και ανταγωνιστικά.

τόνοι / ημέρα

ποσότητα επεξεργασίας τηγανελαίων

tn

δυναμικότητα προϊόντων ανά έτος

ώρες λειτουργίας

καθημερινά για 320 ημέρες κάθε έτος

ραφιναρία ελαίων

Υπηρεσίες ραφιναρίσματος

Η μονάδα παραγωγής έχει σχεδιαστεί ώστε να έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται εκτός από τα χρησιμοποιημένα λάδια(τηγανέλαια) - ζωικά λίπη, σόγια, ελαιοκράμβη, καθώς και παλμέλαιο.

Ραφιναρισμένα τηγανέλαια

Παρέχουμε στους πελάτες μας, ραφιναρισμένα ή αλλιώς εξευγενισμένα χρησιμοποιημένα λάδια καθώς και ζωικά λίπη άριστης ποιότητας για την παραγωγή βιοντίζελ σε πολύ υψηλό ποσοστό καθώς και για τη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω μηχανών εσωτερικής καύσης.

Οι προδιαγραφές του τελικού προϊόντος αποτυπώνουν το υψηλό επίπεδο της αυστηρής πολιτικής ποιότητας.

ραφιναρία ελαίων

Υπηρεσίες συλλογής τηγανελαίων

Η GRINCO συλλέγει με ένα από τα ιδιόκτητα οχήματα που διαθέτει, τα χρησιμοποιημένα λάδια σας από το τηγάνισμα εβδομαδιαία, δεκαπενθήμερα ή ακόμα και μηνιαία ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Παρέχουμε ειδικούς κάδους για την αποθήκευση των λαδιών που έχετε ήδη χρησιμοποιήσει. Στη συνέχεια, σε τακτά χρονικά διαστήματα, και σε ώρες που βολεύει την κάθε επιχείρηση, ερχόμαστε και αντικαθιστούμε τους κάδους με νέους.

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως όλα ολοκληρώνονται με την ελάχιστη δυνατή αναστάτωση για εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να επικεντρωθείτε στην καλή μαγειρική και να έχετε την ικανοποίηση ότι και εσείς συμβάλλετε στη προστασία του περιβάλλοντος στο μερίδιο που σας αναλογεί.

Διαθέτουμε όλες τις απαραίτητες άδειες που ορίζει η νομοθεσία, ενώ το προσωπικό μας χαρακτηρίζετε από επαγγελματισμό και ευγένεια.

Εγκαταστάσεις

grinco
ραφιναρία ελαίων
ραφιναρία ελαίων
ραφιναρία ελαίων
ραφιναρία ελαίων
ραφιναρία ελαίων
ραφιναρία ελαίων
ραφιναρία ελαίων